Your 1:1 Traffic Exchange

2009. szeptember 18., péntek

Reklám oldalak nézésért - centecskék



Rengeteg olyan oldal van, ahol reklámok megtekintésért fizetnek (vagy nem).
PTC a közismert nevük: paid to click
Vannak régi, bejáratott, megbízható oldalak, és vannak mindig újak melyek rövid ideig fizetnek, majd gyorsan leszoknak róla, ezért azt javaslom óvatosan ezzel a pénzkeresettel.

Tény, ezeken az oldalakon ingyen tudsz regisztrálni, fizetni csak akkor "kell" ha vásárolni akarsz pl reffeket magadnak, hogy jobban gyüljön a pénzed, mert ezek az oldalak általában többszinten 2-5-7 szint mélységig is adnak jutalékot, de reffeket úgyis tudsz magadnak szerezni, ha hirdeted a saját linkedet, akár apróhirdetésekben, akár forgalomcserés oldalakon, közösségi oldalakon...stb.... szóval reffekért nem feltétlenül kell fizetni.

Tehát egy pár olyan oldal, ahol reklámok megtekintésért fizetnek:

NeoBux

Click: $0.01 • Referral: $0.01 •AdsPerDay: 4+ • Payout: $2.00 •AP/PP



A Neobux egy régebbi, megbízható oldal, általában napi 4 hirdetésre lehet kattintani, ami azt jelenti, hogy naponta 0,04 $ -t írnak neked jóvá, ha nincs refferaltad, ha van, akkor természetesen utánuk is kapsz, amennyiben ők is dolgoznak.
Ha összegyűlik 2 dollár, akkor kérheted ki a pénzed Alertpay vagy Paypal számlára.


DonkeyMails

DonkeyMails.com: No Minimum Payout

A DonkeyMails szintén egy régebbi, megbízható oldal, már 1 dollártól kifizet, de szerintem iszonyú nehezen lehet összegyűjteni reffek nélkül azt az 1 dolcsit.
Van benne PTC, van benne PTR (levélben küldött linkre kell kattintani), lehet benne saját hirdetést feladni (pl. hirdetni egy másik hasonló oldalt és ify szerezni hozzánk csatlakozó reffet)


Fontos!
Ilyen oldalakra egy számítógépről és egy IP címről csak egy regisztrációt fogadnak el. Nem érdemes a családtagokat is beregizni, mert akkor könnyen törlik, mind a kettőt, de lehet ezt csak akkor veszed észre, amikor már kérnéd ki a pénzed.

még egy fontos dolog:

vannak olyan oldalak, ahol Cheat linkeket is betesznek, amivel azt ellenőrzik, hogy valóban ember kattingat-e, esetleg azt is ellenőrzik, érted-e az angol nyelvet..stb. Szóval ezekre is figyelni kell, mert ha tévedsz, rákattintasz, vagy rossz választ adsz, akkor a pénzed bánja, vagy elveszik az addig összegyűjtött összeg, vagy kizárnak - ezek oldalanként más-más.

egyébként erre fel is hívják a figyelmet, pirossal és/vagy nagy betűkkel hogy erre ne kattints!

pl. Cheat Bot Checker! Do Not Click this link! -- na ilyenre ne kattints!

Seja o primeiro a comentar

Megjegyzés küldése

Mókás kis világadó :)

  ©Template Blogger Elegance by Dicas Blogger.

TOPO